Намиране на подходящия гледач за вас, а също и за вашето семейство

Търсенето на способен пазач, който може да стане добре дошъл и работещ компонент на вашето семейство, може да изглежда като обезсърчаваща работа, но има няколко метода, които могат да улеснят много процеса. Трябва да вземете решение между наемането на компания и плащането на по-високите такси или оглеждането за себе си. От уста на уста е постоянно полезно поради факта, че вашият приятел често може допълнително да даде препоръка за посоченото лице. Жълтите страници изброяват услугите за почистване, както и онлайн уебсайтовете. Можете също така да опитате с обявите, както в кварталните вестници, така и онлайн. Регионалният колеж може да има ученици, които търсят работа на непълно работно време, която със сигурност ще отговаря на вашите нужди и рутина.

Телефонно интервю ще ви помогне да изберете дали този човек си струва да отидете, след като имате име. По това време организирайте посещение във вашата къща и се подгответе сами за тежко, обширно интервю. Като се има предвид, че заблудите са най-склонни да се случват при пропуски при взаимодействие, е необходимо да сте наистина задълбочени относно вашите очаквания. Може да искате да създадете резюме на работата, което можете да използвате като инструмент по време на процедурата на срещата. Той трябва да се състои от графика, конкретни задължения, правила и разпоредби, както и критерии, както и разбира се, доходи и предимства. Разходка из къщата ви, както и обсъждане на вашите предположения със сигурност ще ви послужат. Запазете си бележник, за да вземете решение за вашите запитвания, за да подпомогнете паметта си и да избегнете по-нататъшно объркване или погрешно схващане.

Защо човек започва бизнес за почистване на дома? Разбира се, това може да е заради любовта към прочистването и даването на това фантастично чувство, което може да създаде само прибирането у дома в красиво почистено жилище, но най-вероятно това е и да носи печалба.

Ако организациите просто се погрижат да покрият разходите си, няма вероятност те да останат в бизнеса много дълго. Първоначалната стъпка към печелене на печалба и поради тази причина постигане на успех в услугата за почистване на дома е да се определи доколко всъщност ви връща да доставяте решението на клиентите.

Тъй като ще предоставите на непознат достъп до вашето семейство, а също и до вашата сграда, от решаващо значение е да сте задълбочени при проверката на препоръките. Икономката, която не желае да споделя информация, определено е червен флаг, като каза, че интервюто не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете приятни и уважителни или може да изгоните евентуална отлична домашна помощница обратно от входната врата.

Посетете тази връзка, за да научите повече за домоуправител.

Когато проследявате справките, попитайте ключовото запитване: „Със сигурност ли бихте наели този човек да работи за вас за пореден път?“ Можете да разберете томовете от тази проста малка грижа, както и докато много хора със сигурност не биха искали да говорят неблагоприятно по отношение на предишна камериерка, те почти винаги със сигурност ще отговорят честно на това. Последващи действия „Защо“ или „Защо не“ трябва да ви дадат по-добра информация.

След като са договорени митата и цените, всичко трябва да бъде записано направо в ясно и лесно разбираемо споразумение. Състои се от подробности като дни, както и планирани часове, почивни дни, подробен списък на очакваните решения, ден за оценка на ефективността, който предоставя почистващите материали, както и договореното споразумение. Веднага след като вие, а също и вашата чисто нова камериерка посочите този договор, всеки от вас трябва да поддържа копие за бъдещо препоръчване.

Търсенето на способна камериерка, която може да стане добре дошла и работеща част от вашето семейство, може да изглежда сложна задача, но има няколко метода, които могат да направят процеса много по-опростен. Икономката, която не желае да споделя информация, определено е червен флаг, като каза, че срещата не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете уважителни, както и приятни, или може да изкарате потенциално страхотна икономка обратно от входната врата.

Можете да научите обеми от тази проста малка грижа, а също така, въпреки че много хора биха се колебали да говорят отрицателно за предишна домашна помощница, те на практика винаги ще се справят честно с това. Веднага след като вие, а също и новата ви икономка посочите този договор, всеки от вас трябва да поддържа копие за бъдещи препоръки.

Comments

Popular posts from this blog

Ремонт на плоски покриви

Защо трябва да наемете бизнес за почистване?

Персонализирайте вашата боя за пребиваване