Ремонт на плоски покриви

По-голямата част от плоските покриви са открити в търговски сгради, както и евентуално са инсталирани от професионални изпълнители на индустриални покриви с опит с плоски покриви; обаче ще намерите някои домове с такъв вид настройка. Много от тези инсталации са извършени от специалисти с малък или никакъв опит в работата с този вид покривни покриви, както и в крайна сметка изискващи ремонтни дейности отдавна в миналото, достигайки минималните очаквания за живота на материалите.

Продукти

Този тип покривни продукти са заменили по-ранния стил на ниско покривно покритие, съставено от основен лист и няколко слоя филцова хартия, както и горещ асфалт или въглищен катран. Този тип плоски покриви се нарича BUR (изградено покривно покритие).

Намиране на изпълнител

Ако вземете решение, че ремонтът на вашия нивелирен покрив не струва разходите, както и искате да промените покрива, уверете се, че ще откриете професионален покрив с опит в монтажа на нивелирни покриви. Вземете референции и ги проверете, преди да подпишете договор. Може да ви е трудно да намерите опитен изпълнител, който да монтира плоски покриви на резиденция. Можете да бъдете експерт по асфалтовия керемиден специалист, както и да не разпознавате как да поставите на равно гумено покривно покритие. Голяма част от професионалистите ограничават проектите си до бизнес настройки, но ако отделите време и поддържате търсенето, можете да ги откриете.

Коя система е идеална?

Днешните настройки на покрива от ново ниво предлагат селекция от продукти. Има такива, които все още отстояват EPDM самотни слоеве мембрани - една от най-разпространените системи в Съединените щати, както и продуктът на опцията за търговския покривен пазар с нисък наклон в продължение на повече от 40 години - все още е най-ефективната система за да се възползват от. Други твърдят, че по-новите продукти като TPO (поликарбонатен полиефин, SBS (самозалепващи мембранни системи) или PVC мембранен слой, използващ шевове с топъл въздух, ще бъдат по-добро решение. Със сигурност ще намерите изпълнители на покриви, които енергично защитават препоръчаната от тях система. Вашият най-добър вариант е да намерите покрив във вашия район с дълга история на решение, както и да разгледате неговите препоръки. Няколко от тези системи работят най-добре при силна топлина или студ, така че вашето място може да промени.

Можете да научите повече за ремонт на покриви, след като отидете на тази страница за преглед.

Направи си сам Покривен ремонт на апартамент

, ако имате EPDM мембрана и изглежда, че тя може да бъде ремонтирана, все още се сблъсквате с редица възможности за избор. Има черно каучуково лепило или мигащ продукт Peel-and-stick с гумен водач, който покрива шевовете на мембранният слой, където се случват повечето течове.

Всеки от тези методи дава ограничен живот на вашия покрив. Имайте предвид, че тези материали за ремонтни услуги обикновено не се предлагат в малки количества, така че освен ако не можете да намерите професионален покрив, който със сигурност ще ви продаде просто необходимата сума, в крайна сметка може да струвате доста много пари за продукти.

Позволете на професионалистите да го разгледат първо

Трябва непрекъснато да имате опитен професионален покрив, който да изследва покрива ви, преди да се опитате сами да извършите ремонтните услуги. Обикновено опитен специалист може да види щети, които собственикът на къщата не може да види. В зависимост от вашата ситуация, те може да са в състояние да извършат услугата за ремонт за това, което бихте платили в материални разходи, като го направите сами.

Този тип покривни продукти са променили по-ранния дизайн на ниво покривно покритие, което е било съставено от основен лист, както и множество слоеве хартия от наистина филц, както и топъл асфалт или въглищен катран. Този тип покривни нива се нарича BUR (изградено покривно покритие). Ако вземете решение, че ремонтът на вашите покриви на ниво не си струва разходите, както и желаете да промените покрива, не забравяйте да намерите специалист по покриви с опит в монтажа на плоски покривни покрития. Може да ви е трудно да намерите опитен изпълнител на покриви, който ще монтира плосък покрив на къща. Трябва непрекъснато да разполагате с опитен професионалист, който да анализира покрива ви, преди да се опитате сами да извършите ремонта.

Comments

Popular posts from this blog

Защо трябва да наемете бизнес за почистване?

Персонализирайте вашата боя за пребиваване