Защо трябва да наемете бизнес за почистване?

Всички сме виждали реклами на фирмите за почистване и също така се съмняваме какъв е смисълът. Можете сами да почистите чудесно, нали?

Е, първо, има някои хора, които НЕ МОГАТ да почистят сами. Възможно е да са с увреждания или да нямат инвалидната количка за това. Може би те функционират невероятно продължителни часове, само за да се сгушат на дивана си веднага щом получат къща и също отпаднат, докато не разберат, че не са в леглото.

След това има такива, които имат проблеми с химикалите. Може би те реагират на определени химикали или имат проблеми с дишането, като бронхиална астма, която се предизвиква от почистващи материали. Те могат да грабят къщата си по цял ден, но действителното „дълбоко“ почистване е постоянно недостижимо.

За тези хора не е, че се мърдат. Не че не възнамеряват. Те просто могат да изчистят широко. И също така, честно казано, бихте ли искали малка стара жена сама да почисти вентилатора на тавана и също така да рискува да падне и да счупи бедрото си или със сигурност бихте предпочели да наеме бизнес за почистване и да рита назад, както и разхлабете за малко - без да сте повредени?

Ако попадате в някоя от тези класификации, определено възнамерявате да проучите почистваща фирма. Те могат да ви предложат много, само ако отделите време да ги проверите!

Ако имате бронхиална астма или сте щадящи околната среда, ще се радвате да признаете, че много фирми използват екологични почистващи препарати, които не съдържат груби химикали. Това предполага, че за тези с астма не е нужно да напускате пространството, когато се прочистват.

За тези, които всъщност са ограничили гъвкавостта, не е нужно да ги молите да подреждат ВСИЧКО. Трябва само да ги наемете, за да прочистят онова, до което не можете да стигнете. Можете да ги помолите да се справят с това, което не можете, ако можете да дезинфекцирате съдомиялната си машина, но не можете да стигнете до шкафовете на прах.

Ако искате повече информация за боядисване на входове, просто отворете тази страница.

Има няколко неща, които трябва да имате предвид:

Тези компании не са решения за почистване на къщи. Възможно е те да не почистват зоните, ако къщата ви има разпръснати боклуци почти навсякъде. Уверете се, че сте направили малко почистване. Ако искате вашите настилки да бъдат почистени, както и почистени, уверете се, че сте избрали предварително. Може да не навреди да направите бързо движение на пода.

Трябва да помислите за вашия бизнес за почистване. Ако имат сайт, открийте го! Никога не разбирате какви подробности може да има един уеб сайт - шансовете са, че и вие ще можете да получите безплатна оферта!

Ние всички съществувахме; къщата ви остава в пълен хаос и просто нямате време да действате толкова добре, колкото и подредени. Вашият хладилник е разширил Astroturf, тъй като не е почистван толкова дълго, колкото и килимът наподобява лош опит в боядисването. Нямате време да ги почистите - функционирате добавени часове или не сте толкова мобилни и активни, колкото някога сте били. Може би всъщност сте станали чупливи с възрастта, както и има конкретни моменти, които не можете да почистите, без да рискувате да се нараните.

Това са само няколко от причините, поради които трябва да наемете почистващи компании, независимо дали за себе си или за любимия човек. Нека се сблъскаме с него - вероятно бихте предпочели да платите хиляда и петстотин лири, отколкото да видите как баба или дядо ви биват пострадали, опитвайки се да подреди нещо, което вие или някой друг може да почистите също толкова бързо.

И също така, с искреност, със сигурност бихте ли пожелали малка възрастна дама сама да почисти вентилатора на тавана и да рискува да падне, а също и да счупи бедрото си, или вместо това тя ще наеме бизнес за почистване и ще седне, да се отпуснете за малко - без да бъдете наранени?

Трябва само да ги наемете, за да почистят това, до което не можете да стигнете. Всички сме били там; резиденцията е в пълен безпорядък и освен това просто нямате време наистина да влезете там, а също и да почистите. Нямате време да ги подреждате - работите добавени часове или не сте толкова мобилни и активни, колкото някога сте били. Може би сте станали деликатни с възрастта и има конкретни моменти, които не можете да почистите, без да рискувате да се нараните.

Comments

Popular posts from this blog

Ремонт на плоски покриви

Персонализирайте вашата боя за пребиваване